Ha már regisztráltál a SKM weboldalán, akkor ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval itt is beléphetsz!

E-mail cím:
Jelszó:

vagy

0 0 0 0 7 0

Hol is van ez?Nagyobb térképre váltás

Lakitelek Bács-Kiskun megyében található, az ország középső részén, Kecskeméttől fél órányira. A Kiskunság homokdűnéi, a Tisza közelsége és a néhol több tíz négyzetkilométeres sík terep összhangja csodálatos környezetet biztosít a rendezvény számára.
Az ország minden részéről érkeznek szervezett csapatok, érdemes ezek valamelyikéhez csatlakoznod, ám természetesen egyedül sem nehéz idetalálnod. Lakitelek település a 44-es főút mentén fekszik. A Simonális otthonát adó Népfőiskola a falutól északra, Szentkirály felé félúton van. Maga a Népfőiskola egy igen jól felszerelt, étteremmel, szállással, uszodával rendelkező, modern konferenciaközpont. A mi rendezvényünk ennek kertjében kap helyet, sátorozási és jurtalakási lehetőséggel, de megoldható - korlátozott számban - vendégszobás elhelyezés is.
 

Aki a jurtákban szeretne aludni, kötelező hoznia egy háziorvosi igazolást arról, hogy nem fertőző beteg! Ezt az ÁNTSZ előre be nem jelentve ellenőrizheti.

A jurtákban van áram, viszont nappal elég melegek. Sátorhely biztosan lesz elég, nagy terület áll a rendelkezésünkre. A Népfőiskolán kultúrált WC és zuhany vehető igénybe, de lesz lehetőség a szabadtéri zuhany használatára is.

A tábor területén ingyenes WiFi hálózat üzemel.

 

Az uszodát napi jegy ellenében, vagy a nálunk váltott uszodabérlettel lehet használni. Étkezés biztosított az étteremben, valamint lesz kihelyezett büfé is, de többször lesz olyan csapatos megmozdulás, aminek keretén belül étkek készülnek. A vegyesbolt a pár kilométerre fekvő Lakiteleken sokáig nyitva szokott lenni.

 

A rendezvény helyszínén, a füvön a motor tolni kell (kivéve érkezéskor, ha meg vagy pakolva holmikkal, ilyenkor 1-esben, nagyon lassan haladhatsz), mivel sajnos az elmúlt években több megrovást is kaptunk a fű kikaparása miatt.
Természetesen ittas állapotban, vagy jogosítvány nélkül tilos a rendezvényen motort vezetni.

További információ: Báhidszki Márton, 06 20 330 3969